Dag 19: Caldonazzo – Calceranica Al Lago

Vandaag staat voor een deel in het teken van het klaar maken voor vertrek morgen. We hebben niet heel veel op te ruimen en we beginnen, zoals elke dag, met een lekker ontbijt.

IMG_9568IMG_9573

Voordat ik mijn mountainbike op het fietsenrek ga zetten, ga ik voor de laatste keer deze vakantie een rondje rondom het meer maken en dat levert, met ander licht, toch weer andere foto’s op Knipogende emoticon.

IMG_9574       IMG_9575

IMG_9576IMG_9577

Ik ben om 10:45 uur weer terug op de camping en ga me snel douchen, want daarna wil ik gaan afrekenen. Je kunt tussen 10:00 en 12:00 uur of tussen 17:00 en 19:00 uur afrekenen, waardoor anderen daar weinig tot geen last van hebben. Als ik bij het kantoortje kom, ben ik direct aan de beurt en 5 minuten later is alles al achter de rugEmoticon die tong uitsteekt.

Als we vervolgens van de zon willen gaan genieten, begint het te regenen; eerst  zachtjes, maar geleidelijk steeds harder Verwarde emoticon. Dat is niet wat we op onze laatste (mid)dag willen. Vreemd genoeg blijft de zon, de hele tijd terwijl het regent, gewoon schijnen. Noodgedwongen eten we onze boterham onder de luifel.

Omdat ik gisteren in plaats van bruisend water, plat water heb meegenomen, willen we vanmiddag even snel naar de Coop en daar schijnt vlakbij ook een Pinautomaat te zijn. Het is inmiddels opgehouden met regenen en, anders dan in Nederland, is het gelijk daarna al weer aangenaam Verhitte emoticon.

Als we net voor 15:30 uur bij de Coop aankomen, gaat deze net weer op. Ik pak 2 flessen bruisend water en reken 52 eurocent af, waarna we op zoek gaan naar de Pinautomaat en die vinden we zonder problemen.

IMG_9579

IMG_9580IMG_9581

Als het nu ook nog lukt om te tanken, is uiteindelijk alles geregeld wat ik wilde Knipogende emoticon. En zo waar vind ik een tankstation, waar voor een redelijk normale prijs (€  1,274 per liter) getankt kan worden en dat wordt voor die prijs ook nog eens voor je gedaan Verraste emoticon.

IMG_9583IMG_9582

Na het tanken rijden we terug naar de camping, waar we uiteraard eerst de trein weer moeten laten passerenWie, ik?.

IMG_9584

Terug op de camping genieten we van de zon en een hapje en een drankje; het is tenslotte onze laatste avond hier in Italië

IMG_9585       IMG_9591

Om 19:15 uur lopen we op ons gemak naar het restaurant Al Pescatore, waar we deze vakantie al 2 keer eerder prima gegeten hebben. We komen langs deze luxe workout ruimte met zicht op het meer. Ook is er een jacuzzi  aanwezig.

IMG_9594IMG_9595

IMG_9597

In het restaurant krijgen we gelijk brood en olie en als de kaart gebracht is, krijgen we weer een (gratis) glas prosecco. We bestellen een ½ liter Aqua frizante en een ½ liter rosé.

IMG_9600IMG_9599

Omdat het de laatste avond hier is, besluiten we geen voorgerecht te nemen, maar een niet al te groot hoofdgerecht en misschien is er dan nog ruimte voor een toetje Emoticon die tong uitsteekt. We kiezen beide voor de spies met verschillende soorten vlees. Op het bord blijken het echter 2 spiesen te zijn Verraste emoticon.

IMG_9604

IMG_9607        IMG_9605

IMG_9608IMG_9611

Het lukt mij om het vlees en de groente op te krijgen, maar dat lukt Marijke dus niet. Omdat de ober ons rustig laat genieten van onze rosé, ontstaat er toch ruimte voor een dessert. Marijke gaat voor de panna cotta met bosvruchten en ik voor de huisgemaakte tiramisu.

IMG_9617               IMG_9618

Het smaakt net zo lekker, als dat het er uit ziet Knipogende emoticon.

IMG_9621

Als ik heb afgerekend, vraagt de ober of we soms een limoncello of een sorbetto willen? Marijke gaat voor de sorbetto en ik neem een glaasje limoncello.

IMG_9624IMG_9625IMG_9627

Het is inmiddels 22:00 uur als we op de camping terug zijn. We drinken nog een kopje thee en koffie, kijken nog een aflevering van Witse en om 23:00 uur houden we het voor gezien.

Buonanotte e domani (Welterusten en tot morgen) Knipogende emoticon.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Van dag tot dag en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s