Dag 17: Caldonazzo

Vandaag staat er een rust(ige) dag op het programma en na het ontbijt, als de afwas is opgeruimd en het bed is opgemaakt, maak ik de verslagen van dag 15 en 16 in orde en daarna is het tijd voor koffie. Heel af en toe verwennen we onszelf en vandaag is dat een keer iets bij de koffie. Het is een ‘donut’, die gevuld is met pudding en die wordt natuurlijk wel eerlijk gedeeld Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_9499        IMG_9500

We hebben gisteren bij de Coop een fles prosecco meegenomen en deze is ondertussen koud genoeg om als aperitief voor de lunch, gedronken te kunnen worden Knipogende emoticon.

IMG_9502IMG_9503

De lunch bestaat vanmiddag uit een broodje en daarna eten we de resterende meloen met prosciutto en dat laten we ons goed smaken.

IMG_9505IMG_9506

We genieten deze middag van de zon, maar tegen 15:00 uur begint het te onweren en daal de temperatuur rap, waardoor we weer onder de luifel gaan zitten.

IMG_9508IMG_9509

Dit geeft mij in elk geval de mogelijkheid om de verlichtingset voor mijn mountainbike, die ik van de week bij de Lidl heb gekocht, te gaan monteren. Bij de volgende rit door die donkere tunneltjes, heb ik in elk geval nu licht Verhitte emoticon.

Tegen 16:00 uur begint het ineens ontzettend hard te regenen en zakt de temperatuur tot ongeveer 22º C Verwarde emoticon.

IMG_9515

Om niet de hele dag voor de caravan te (blijven) zitten, besluiten we rond 17:30 uur een wandeling te gaan maken. we lopen langs het Lago di Caldonazzo, richting het restaurant Il Pescatore.

IMG_9516

Daarna lopen we richting de weg, die achter onze camping langsloopt. Al met al toch een wandeling van bijna 4 km.

IMG_9517IMG_9518

Het avondeten bestaat vanavond uit een pizza, die we, omdat het inmiddels buiten echt niet aangenaam meer aanvoelt, in de caravan op eten.

We kijken nog wat series en om 23:00 uur gaan we slapen.

Dit bericht werd geplaatst in Van dag tot dag en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s